Filmes blog

Filmes blog

A filmvilág legfrissebb híreire vágysz? Ezen az oldalon megtalálhatod a legutóbbi filmes premiereket és mindent a tegnapi hollywoodi bejelentésekről, sőt még azon is túl, a független filmek összes apróságáról. A kedvenc sorozatod legújabb évadjáról, a színészek rotációjáról, ki az új rejtélyes szereplő, kit írtak ki, minden itt van. Az újdonságok tárháza ez a rész, és ha nem tudod eldönteni mit nézz, olvass bele az ajánlókba!

Filmes blog

A legújabb sztárhíreket, ki merre járt, melyik forgatáson vett részt, kivel szakítottak és jöttek össze, hogyan élvezték a szerepüket itt olvashatod el. Ha valamilyen filmes programra vágysz, nem tudod, mit csinálj a hétvégén, hova vidd a barátokat vagy a párodat, az összes kapcsolódó programötletet megtalálhatod, hogy biztos ne maradj filmes témák nélkül. A Magyar Filmhétről is itt láthatod meg az adatokat, vetítéseket, filmlistákat és érdekességeket. A legfrissebbtől a legrégibb hírekig, sorrendben mindent megtalálsz

Filmes blog videók

Van valami, amiről szívesen olvastál volna, de mégse találtál információt? Szerencsére már te is küldhetsz be cikkeket. Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálnod, vagy ha már van fiókod, akkor bejelentkezni. Regisztrációnál nem kérünk el tőled felesleges adatokat, csak a nevedre, felhasználónevedre, email címedre és egy kellően bonyolult jelszóra van szükségünk. Onnantól kezdve pedig már mehet a cikkgyártás, a legjobb színészekről, a legutóbbi fiaskóról, igazi filmes érdekességekről.

Legjobb filmek

Szeretnéd tudni a legizgalmasabb újdonságokat a filmvilágból? Itt láthatod az összes hollywoodi hírt, a legfrissebb film premiereket, mindent, amire csak gondolni mersz. Nem csak filmekkel kapcsolatban, de a legkedveltebb sorozatokról is, a színészekről, új karakterekről, a kiírt szereplőkről, a lehető legtöbb információt elolvashatod ezen az oldalon. Minden frissen érkezik ide, még füstölög utána a billentyűzet, előnyös hely, ha ötlettelen vagy a következő mozis célod kapcsán.

Blog rendezők

Ajánljuk, hogy ebben az esetben olvasd el az ajánlókat és biztosan találsz valami érdekeset. A kedvenc filmjeid, sorozataid sztárjairól is találhatsz itt érdekességeket, újdonságokat, milyen forgatáson vettek részt, ki kivel jött össze és szakította meg a kapcsolatot, hogyan élték meg a rájuk osztott karaktert. Az időrendi sorrendnek köszönhetően a legújabb cikkekkel elől, a legrégibbekkel hátul, mindent megtalálhatsz.

Gyönyörű színésznők

Esetleg, ha érdekesebb programra vágysz, mint egy szimpla mozi, szeretnéd megtervezni a hétvégi programod, ezen az oldalon megtalálhatod a filmekkel kapcsolatos programötleteinket. Ezúton nem maradsz ki semmi jóból. Még a Magyar Filmhétről is közöljük a tudnivalókat, vetítéseket, filmeket és érdekességeket.

Színésznők blog

Előfordulhat azonban, hogy mégsem találtál meg egy témát, amiről szívesen olvastál volna. Mi sem tudhatunk mindent, ezért kérjük a Te segítséged, hiszen mindenki örömére Te is tudsz cikket beküldeni az oldalra. Ennek a folyamata egyáltalán nem bonyolult, csak regisztrálnod kell. A nevedre, felhasználónevedre, email címedre és egy kellően nehéz jelszóra van szükségünk. Ha ezzel megvagy, belevetheted magad, hogy pótold az oldalunk hiányosságait és arról írj, ami felett mi véletlenül elsiklottunk, vagy csak egyszerűen érdemesnek találod megjegyezni.

Ha érdekelnek a legszaftosabb friss cikkek színészekről, filmekről akkor látogass el a filmhét blog weboldalra ahol akár te magad is megoszthatsz cikkeket.

Hasonló videók

Zene letöltés

53 5

Egyre kevesebbszer van szükségünk zene letöltésre, hiszen a legtöbb esetben mindenki online hallgatja a youtube playlisteket, vagy valamelyik zene stream-elő programot használja, ahol mindig minden zene megtalálható. De biztosan vagyunk még páran akik szeretnek zenét letölteni a telefonjukra vagy számítógépükre

Indavideo letöltés

230 5

Az indavideo.hu Magyarország egyik legnagyobb videó megosztó oldala, ahol nagyon sok szuper videót találhatunk szinte minden kategóriában. A felnőtt tartalmú filmektől a teljes filmeken keresztül a vicces kutyás videókig szinte mindent megtalálhatunk és biztosan volt már olyan videó amit le

A legjobb illatosító otthonra

11 0

Nagyon sok illatosítót kipróbáltam már otthonra a drágább márkástól az olcsóbbakig, elektromostól az egyszerű zselésig szinte mindet, de valahogy egyik sem volt az a wooow. Pedig azt szerettem volna elérni, hogy ha valaki vendégségbe jön hozzánk azonnal megkérdezze: Uhh mi